Loading

Over Ons

Een vakkundige autogarage met gediplomeerde en professionele monteurs

Is uw auto toe aan een kleine of grote onderhoudsbeurt, reparatie of APK? Autobedrijf Nieuwenhuijs in Zwanenburg staat u graag van dienst bij het onderhouden van uw auto. Van autoschade, storingen en reparaties, tot een kleine/grote onderhoudsbeurt en het wisselen van uw winter- en/of zomerbanden. Alle merken en type auto’s zijn welkom bij Autobedrijf Nieuwenhuijs. Tevens zijn wij gespecialiseerd in Vespa-schade. Alles is mogelijk, voor iedere wens of noodzakelijkheid. Wij onderhouden met veel plezier uw auto, zodat u zeker kunt zijn van veilig en comfortabel rijden.

Autobedrijf Nieuwenhuijs in Zwanenburg

Heeft u schade gereden, is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of is er een storing die verholpen dient te worden? Autobedrijf Nieuwenhuijs helpt u!
Zie hieronder enkele werkzaamheden die onze monteurs voor u kunnen uitvoeren:

Indien u geen auto heeft, maar op een Vespa rijdt, heeft u ook de juiste garage in Zwanenburg gevonden! Onze monteurs zijn gespecialiseerd in uitdeuken en spuiten, daarom is uw Vespa ook bij ons in goede handen wanneer er schade is gereden. Heeft u een andere wens? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Zie voor meer informatie Vespa Schade.

Schade? Wij helpen u verder. 

Ook alle andere auto-gerelateerde vragen beantwoorden we graag. neem contact op.

Bel ons op: 020 – 492 43 57

Afspraak maken Hulp Nodig?