8:15 - 17:00

020 - 492 43 57
06 - 52 63 72 00

Autobedrijf Nieuwenhuijs

Over Autobedrijf Nieuwenhuijs

Uw Vertrouwde Partner voor Autozorg in Zwanenburg en Omgeving.

Bij Autobedrijf Nieuwenhuijs zetten we onze passie voor auto’s om in hoogwaardige service. Als uw lokale autobedrijf in Zwanenburg staan we bekend om ons vakmanschap, eerlijkheid en betrouwbaarheid. Of u nu op zoek bent naar routine-onderhoud, reparaties of schadeherstel, wij staan voor u klaar!

Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder spot repair, schadeherstel, APK-keuringen, remmen en banden, onderhoud en reparaties, autoruit reparatie en vervanging, en airco service. 

Autobedrijf Nieuwenhuijs

Wij zijn een toegewijd autobedrijf gevestigd in Zwanenburg, met een passie voor auto's en een sterke toewijding aan klantenservice.

Missie

Onze missie is om uw vertrouwde partner te zijn voor al uw auto-onderhoudsbehoeften en om u met een glimlach op de weg te houden.

Over Autobedrijf Nieuwenhuijs

Uw auto in topconditie, ongeacht het merk of model.

Wij beschikken over de kennis, ervaring en vaardigheden om zelfs de meest complexe auto-onderhouds- en reparatietaken aan te pakken. We blijven up-to-date met de nieuwste technologieën en trends in de auto-industrie om ervoor te zorgen dat we altijd de beste service kunnen bieden.

Onze toewijding aan klanttevredenheid staat centraal in alles wat we doen. We begrijpen dat uw auto een belangrijk onderdeel van uw leven is, en daarom streven we ernaar om uw vertrouwen te verdienen door eerlijkheid, integriteit en uitmuntendheid in elk aspect van ons werk. 

Bij Autobedrijf Nieuwenhuijs gaat het niet alleen om auto’s; het gaat om mensen.

Car maintenance

Waarom kiezen voor Autobedrijf Nieuwenhuijs

Autobedrijf Nieuwenhuijs helpt u graag bij reparaties, onderhoud en onverwachte problemen met uw auto.

Zie hieronder een greep uit onze dienstverlening. Autobedrijf Nieuwenhuijs denkt graag met u mee en adviseert u waar mogelijk. Indien er extra werkzaamheden nodig zijn, ontvangt u altijd een telefoontje zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

Ook voor complexe storingen hebben wij de juiste apparatuur in huis. U kunt wachten op uw auto onder het genot van een kopje koffie of u kunt gebruik maken van gratis vervangend vervoer. Onze moderne werkplaats is voorzien van alle benodigdheden, zodat uw auto veilig en snel weer op de weg is. Dat is de professionele service en dienstverlening van Autobedrijf Nieuwenhuijs. Wij verwelkomen u graag bij Autobedrijf Nieuwenhuijs in Zwanenburg!

  •  Kleine en grote onderhoudsbeurten
  • Uw jaarlijkse APK keuring
  • Alle mogelijke reparaties (van het verwisselen van een lamp tot complete motorrevisies)
  • Snelle Airco Check-ups
  • Circulaire reiniging met Anti-bacterieel middel
  • Wilt u uw airco echt grondig reinigen? Dan kiest u voor een complete behandeling.
  • Alle merken kunnen bij ons terecht
  • Binnen 24 uur wordt u geholpen
  • Wij regelen de kosten met uw verzekering