8:15 - 17:00

020 - 492 43 57
06 - 52 63 72 00

Autoruiten

Uw autoruiten spelen een cruciale rol in uw rijervaring en veiligheid op de weg. Bij Autobedrijf Nieuwenhuijs begrijpen we het belang van heldere en schadevrije autoruiten. Onze professionele diensten op het gebied van autoruitreparatie en -vervanging zorgen ervoor dat uw zicht altijd onbelemmerd is.

Overige diensten

Contact

020 - 492 43 57
06 - 52 63 72 00

Prijs weten?

Autoruit Reparatie

Is uw autoruit beschadigd door een steenslag of kleine scheur? Onze deskundige monteurs kunnen vaak kleine schades snel en effectief repareren, waardoor u geld bespaart en de levensduur van uw autoruit verlengt.

Autoruit Vervanging

In sommige gevallen is vervanging van de autoruit nodig. We bieden hoogwaardige autoruiten van topmerken en zorgen voor een professionele installatie om ervoor te zorgen dat uw auto veilig en volgens de fabrieksspecificaties wordt hersteld.

Bent u niet verzekerd voor ruitschade?
Wij hebben hele aantrekkelijke tarieven voor ruit reparatie en -vervanging. Vraag ons naar een prijsopgave. 

Ruitenwissers en Ruitenvloeistof

Goede ruitenwissers en voldoende ruitenvloeistof zijn essentieel voor helder zicht tijdens het rijden, vooral bij slecht weer. Laat ons uw ruitenwissers controleren en vervangen, en zorg ervoor dat uw ruitenvloeistofniveau altijd op peil is.

Veiligheid en Autoruiten

Veiligheid op de weg begint met helder zicht. Goed onderhouden autoruiten zijn van vitaal belang voor uw veiligheid en die van anderen. We streven ernaar om uw autoruiten in topconditie te houden, waardoor u met vertrouwen kunt rijden.

Service op locatie voor particulieren en bedrijven.

Desgewenst bieden we onze ruitschade diensten ook op locatie aan, zodat u niet eens de deur uit hoeft. Bovendien werken we graag samen met bedrijven, waardoor we ook voor zakelijke voertuigen dezelfde professionele service bieden. 

Of u nu een reparatie, vervanging of controle van uw autoruiten nodig heeft, wij staat voor u klaar.

Maak eenvoudig een afspraak met Autobedrijf Nieuwenhuijs om uw autoruiten in optimale staat te houden.