8:15 - 17:00

020 - 492 43 57
06 - 52 63 72 00

Diensten

Onze diensten

Uw Partner voor Autozorg en Veiligheid in Zwanenburg"

Bij Autobedrijf Nieuwenhuijs in Zwanenburg bieden we een breed scala aan hoogwaardige diensten om ervoor te zorgen dat uw auto in topconditie blijft en u veilig op de weg kunt blijven. Wij staan klaar om u te helpen met de volgende diensten:

0 +

Ervaring

Onze diensten

Spot repair

Heeft uw auto kleine krassen, deuken of lakbeschadigingen? Onze spot repair service herstelt deze onvolkomenheden snel en efficiënt, zodat uw auto er weer als nieuw uitziet.

Schade herstel

Bij schade aan uw voertuig kunt u vertrouwen op ons team van experts om uw auto volledig te herstellen. Wij zorgen voor een vakkundige reparatie en een uitstekend resultaat.

APK-keuring

Wij zijn bevoegd om uw voertuig te keuren volgens de wettelijke eisen voor de Algemene Periodieke Keuring (APK). Laat uw auto regelmatig keuren bij ons om de veiligheid en milieuprestaties te waarborgen.

Remmen banden

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de vervanging van remmen en banden. We zorgen ervoor dat uw remmen efficiënt functioneren en dat uw banden in goede staat verkeren voor maximale grip op de weg.

Onderhoud en reparatie

Of het nu gaat om routine-onderhoud of complexe reparaties, wij bieden uitgebreide diensten om uw auto in topvorm te houden. Wij gebruiken geavanceerde apparatuur en hoogwaardige onderdelen voor elk project.

Autoruit Reparatie en Vervanging

Heeft u een gebarsten of beschadigde autoruit? Onze autoruit reparatie- en vervangingsservice zorgt ervoor dat uw ruit snel en veilig wordt hersteld of vervangen.

Airco Service

Een goed werkende airconditioning is essentieel voor uw comfort tijdens het rijden. Laat onze experts uw airco onderhouden, repareren of bijvullen, zodat u altijd kunt genieten van een aangename temperatuur in uw auto.

APK Keuring

slechts
45,-
  • APK voor alle merken auto's
  • Met gratis leenauto

Ontdek hoe wij uw auto in topconditie kunnen houden.

Bij Autobedrijf Nieuwenhuijs gaan we verder dan alleen auto’s – we bouwen relaties op. Ervaar zelf de zorg en expertise die onze klanten waarderen. 

FAQ

Veel gestelde vragen

We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:15 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag en zondag zijn we gesloten.

De APK-keuring is de Algemene Periodieke Keuring die verplicht is voor alle auto’s ouder dan 3 jaar. Deze keuring controleert de veiligheid en milieuprestaties van uw voertuig en moet jaarlijks worden uitgevoerd.

U kunt eenvoudig een afspraak maken door ons te bellen op [telefoonnummer] of ons contactformulier in te vullen op onze website. Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen.

Spot repair is een techniek om kleine lakbeschadigingen, krassen en deuken te herstellen. Het is geschikt voor de meeste auto’s, maar het beste resultaat wordt behaald bij oppervlakkige schade. Onze experts beoordelen graag de geschiktheid voor uw voertuig.

Ja, we bieden autoruitreparatie en -vervanging. Of het nu gaat om een kleine ster in de voorruit of volledige vervanging, we hebben de expertise om uw autoruit in topconditie te herstellen.

Ja, we bieden garantie op onze diensten en de door ons gebruikte onderdelen. De duur van de garantie kan variëren afhankelijk van het type dienst of onderdeel. Wij informeren u graag over de specifieke garantievoorwaarden.