8:15 - 17:00

020 - 492 43 57
06 - 52 63 72 00

Airco sevice

Een goed werkende airconditioning is van essentieel belang voor uw rijcomfort, vooral tijdens warme zomerdagen. Onze airco service zorgt ervoor dat uw airconditioningsysteem efficiënt blijft werken.

Overige diensten

Contact

020 - 492 43 57
06 - 52 63 72 00

Prijs weten?

Airco Controle en Onderhoud

Onze ervaren monteurs voeren grondige controles en onderhoud uit aan uw airconditioningsysteem. Dit omvat het controleren van het koelmiddelniveau, het schoonmaken van de verdamper en het controleren van de condensor en de multiriem. Regelmatig onderhoud helpt om de prestaties van uw airco te optimaliseren en eventuele problemen vroegtijdig op te sporen.

Airco Reparatie en Vervanging

Als uw airconditioning niet naar behoren werkt, kunnen onze monteurs diagnoses stellen en eventuele reparaties uitvoeren. In sommige gevallen kan het nodig zijn om onderdelen te vervangen. We gebruiken hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat uw airco weer optimaal functioneert.

Airco Geurbehandeling

Vieze geuren uit uw airconditioning kunnen onaangenaam zijn en duiden vaak op schimmel- of bacteriegroei. We bieden airco geurbehandelingen om deze problemen aan te pakken en ervoor te zorgen dat de lucht in uw auto fris ruikt.

Airco Bijvullen

Als uw airco niet voldoende koelt, kan het nodig zijn om het koelmiddel bij te vullen. Onze monteurs hebben de expertise om dit correct en efficiënt uit te voeren, zodat uw airco weer krachtig en verfrissend is.

Houd uw auto koel en comfortabel met onze airco service. Maak vandaag nog een afspraak bij Autobedrijf Nieuwenhuijs.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze diensten.