8:15 - 17:00

020 - 492 43 57
06 - 52 63 72 00

Schade herstel

Bij Autobedrijf Nieuwenhuijs begrijpen we dat een ongeluk in een klein hoekje kan zitten en dat schade aan uw auto zeer frustrerend kan zijn. Onze Schadeherstel diensten zijn ontworpen om uw auto in uitstekende staat te herstellen, of het nu gaat om kleine deuken of grotere schade door een ongeval.

Overige diensten

Contact

020 - 492 43 57
06 - 52 63 72 00

Prijs weten?

Autobedrijf Nieuwenhuijs beschikt over jarenlange ervaring en de nieuwste technologie om een breed scala aan schade te herstellen. We begrijpen hoe belangrijk het voor u is om uw auto in originele staat terug te krijgen, en we zetten ons in om u de best mogelijke resultaten te bieden.

Over Schade herstel

Wij Werken met Uw Verzekering

Bij Autobedrijf Nieuwenhuijs begrijpen we de complexiteit van verzekeringsclaims. We werken nauw samen met een aantal verzekeringsmaatschappijen om ervoor te zorgen dat het schadeherstelproces zo soepel mogelijk verloopt. We zullen u begeleiden bij het indienen van de nodige documenten en helpen u om het herstelproces stressvrij te maken. Mocht u niet verzekerd zijn voor autoschade dan kunnen we een aantrekkelijke offerte voor u opstellen. 

Heeft uw auto schade opgelopen? Breng hem langs bij Autobedrijf Nieuwenhuijs voor een schadeherstelofferte.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze diensten.