8:15 - 17:00

020 - 492 43 57
06 - 52 63 72 00

Remmen en banden

Bij Autobedrijf Nieuwenhuijs begrijpen we het belang van goed werkende remmen en banden voor uw veiligheid op de weg. Onze Remmen en Banden diensten zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw voertuig optimale grip heeft en dat uw remmen efficiënt en betrouwbaar zijn.

Overige diensten

Contact

020 - 492 43 57
06 - 52 63 72 00

Prijs weten?

Remmen:

Deskundig Remonderhoud en -Reparatie

Ons team van ervaren monteurs is gespecialiseerd in remonderhoud en -reparatie. We controleren uw remsysteem grondig, inclusief remblokken, remschijven, remvloeistof en remleidingen. Als er problemen worden geconstateerd, zorgen we voor vakkundige reparaties om de veiligheid van uw voertuig te waarborgen.

Remblokken en -Schijven Vervangen

Als uw remblokken versleten zijn of als uw remschijven beschadigd zijn, kunnen we deze snel en efficiënt vervangen. We gebruiken hoogwaardige remonderdelen om ervoor te zorgen dat uw remmen betrouwbaar blijven.

Banden:

Bandeninspectie en -Advies

Goede banden zijn essentieel voor grip en stabiliteit op de weg. We voeren regelmatige bandeninspecties uit om de conditie en het profiel van uw banden te controleren. Ons team geeft u graag advies over het kiezen van de juiste banden voor uw voertuig en rijstijl.

Bandenbalanceren en -Uitlijnen

Oneffenheden in banden of onjuiste uitlijning kunnen leiden tot ongelijke slijtage en een slechte wegligging. We bieden bandenbalancering en -uitlijning om ervoor te zorgen dat uw banden gelijkmatig slijten en dat uw auto soepel en stabiel rijdt.

Bandenvervanging

Als uw banden versleten zijn of beschadigd zijn, kunnen we ze vervangen door kwaliteitsbanden van gerenommeerde merken. We bieden een breed scala aan bandenopties om aan uw specifieke behoeften en budget te voldoen.

Uw Veiligheid op de Weg

Note :

Bij Autobedrijf Nieuwenhuijs is uw veiligheid onze hoogste prioriteit. Onze Remmen en Banden diensten zorgen ervoor dat uw voertuig betrouwbaar en veilig is voor uzelf, uw passagiers en andere weggebruikers. Laat ons uw remmen en banden controleren en onderhouden om gemoedsrust te hebben elke keer dat u de weg op gaat.

Klaar voor rem- en bandenservice?
Maak een afspraak bij Autobedrijf Nieuwenhuijs.

Ons team staat klaar om uw voertuig in topconditie te brengen.